Fix fogak 48 órán belül


Műtéti sablon !

2023.04.01 21:32

Számítógépes műtéti tervezés és navigált implantáció

Precíz és biztonságos kezelés, a lehető legkevesebb kellemetlenséggel!

Sikeres implantációs fogpótlás titka

A fogorvosi szakma egyértelmű álláspontja szerint az implantátum beültetés sikerességének egyik legmeghatározóbb tényezője, az implantátum pozíciója.

Az implantátum pozícionálása egy kényesen precíz művelet, amire az orvosnak van a legnagyobb hatása. A beavatkozás során rendkívül fontos, hogy esztétikailag és anatómiailag helyes pozícióba kerüljön az implantátum, és ennek megfelelően történjen meg a csontos gyógyulás.

Hogyan valósul ez meg?

A legfejlettebb megoldás az eltavolítandó és a hiányzó fogak pótlására.

Az implantációs beavatkozások többsége, eddig hagyományos módon, röntgenfelvétel alapján és szabadkézzel történt. A szabadkézi beültetés a fogorvos kiemelkedő szakértelme ellenére is, csak ritkán éri el a kívánt pontosságot, mindezt ráadásul magasabb kockázatok mellett.

Az implantációhoz használt műtéti sablon egy olyan forradalmi újdonságokat tartalmazó digitális technológia, amely lehetővé teszi a kezelő orvos számára a tökéletes tervezést, és pozícionálást. A fogorvos számítógépen, nyugodt körülmények között tervezi meg a beavatkozást, a páciensről készült 3 dimenziós felvételen.

Navigált implantáció

Az esztétikai és anatómiai szempontból is optimális terv alapján, a páciens számára egyedileg gyártott műtéti segédeszköz gondoskodik arról, hogy az implantátum a tökéletes pozícióba kerüljön legyen szó egyetlen implantátumról vagy Fast&Fix megoldásról.

A technológia előnyei

  • Legkorszerűbb diagnosztika
    A legmagasabb minőségű 3 dimenziós diagnosztika előzi meg a kezelést.
  • Kockázatok minimalizálása
    Precíz tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően elkerülhetőek a hagyományos implantáció nem kívánt kockázatai, és szövődményei.
  • Rövidebb műtéti idő
    A lehető legfejlettebb előkészületeknek és az egyedi műtéti segédeszköznek köszönhetően, a beavatkozás ideje a töredékére csökkenthető.
  • Kevesebb kellemetlenség és fájdalom
    Szemben a hagyományos, szabadkézzel végzett implantációval, megadja a lehetőségét, hogy minimális sebejtés mellett történjen a kezelés. Ennek köszönhetően sokszor nincs szükség varratokra és jelentősen csökken a fájdalomérzet.

  • Elkerülhető kiegészítő beavatkozások
    A meglévő anatómiai adottságok maximális kihasználásának köszönhetően, sok esetben elkerülhetőek a költséges és kellemetlen kiegészítő műtétek.

 

—————

Vissza